maandag 18 januari 2010

Philip Island

Het feestmaal bij Nick en Vicky was heerlijk en erg gezellig! Gisteren zijn we naar Philip Island gereden, waar het erg hard waait en er vallen af en toe ook buien. We zaten vannacht in een Bed & Breakfast, waarvan een van de eigenaren een Nederlander was die nu al 28 jaar in Australiƫ woont. Grappig. Gisteren hebben we een paar wandelingen op het eiland gemaakt en zometeen gaan we met een goed gevulde buik (het was een uitgebreid ontbijt vanochtend) op weg naar nationaal park Wilsons Promontory.

2 opmerkingen:

jessy zei

Hier is het weer niet geweldig grijs en donker de sneeuw is weg alleen in onze straat ligt nog wat dat krijg je als je in het uiteinde van het dorp woont, daar word niks gedaan is doodlopend
Vrijdag ga ik met Angelique 2dagen naar de Veluwe Ger heeft geen tijd dus gaan de meisjes maar
Geniet van jullie vakantie

Unknown zei

Hoi Lisette en Patrick
Hier de groeten uit een regenachtig en grijs Nederland, de sneeuw verdwijnt als sneeuw voor de zon (uhm....regen). Helaas Elfstedentocht in de kast; (, maar gelukkig zijn de Olympische Spelen nog.

Het weer in NL sluit een beetje aan bij het weer dat jullie gehad hebben, ik hoop dat er verder geen regen meer komt voor jullie.

Misschien een leuke update: het huis schiet op. Keuken is grotendeels geplaatst, op de zolder ligt tapijt (heerlijk zacht) en morgen wordt keuken afgerond en worden de vloeren gelegd. We kunnen niet wachten om te verhuizen. Blijf genieten he? groetjes Heleen