zaterdag 16 januari 2010

Bij de familie

We hebben een paar leuke dagen bij de familie achter de rug. Eerst in hun beach house op het Mornington schiereiland. Daar hebben we gewandeld, gefietst (best zwaar) en we hebben een tocht op hun boot gemaakt. Erg mooi daar! Gisteravond zijn we teruggereden naar hun huis vlakbij Melbourne en vandaag zijn we naar het Melbourne Aquarium (pinguïns, haaien, pijlstaartroggen en nog meer vissen gezien) en het Immigration Museum geweest. Vanavond zorgt Vicky voor een groot diner, dus we zijn benieuwd.

3 opmerkingen:

jessy zei

DIT IS BEPAALD GEEN LUIERVAKANTIE
en smakelijk eten voor vanavond

Dan zei

hoi

Zo zie je maar dqt fietsen best wat inspanning vergt. Zeker in die tropische temperaturen. We zullen het de komende weken zelf ondervinden, want we zijn goed aangekomen in Bangkok. Voor ons gaat het dus nog beginnen. Amuseer jullie ook nog.

Groet
Monique en Dan

JK zei

Hoi Lisette en Patrick

Hier is ook alles oke!. De laatste restjes sneeuw zullen de komende dagen ook smelten, dus kunnen we weer "gewoon" de weg op. Geniet er nog maar lekker van de komende twee weken. Sorry voor jullie, maar wij kijken uit naar 30 januari. Heeeeel veeeel groetjes papa en mama.