zaterdag 9 januari 2010

Grampians

Het kwik stijgt hier weer. De afgelopen dagen was het 25-30°C('s nachts 10-15°C)!! Maar gisteren was het al 38°C. En wat gaan wij zotjes dan doen? Wandelen! We hadden de hele dag in het Nationale Park Grampians en het is hier zo mooi! De vorige dag hadden we al een prachtige waterval en diverse uitzichtpunten bewonderd. Gisteren dus de wandelschoenen aangetrokken en zo'n 4,5 uur flink geklommen en geklauterd. Langs indrukwekkende rotsformaties, door kloven en naar een uitzichtpunt waarbij ik (Lisette) toch echt even mijn hoogtevrees moest overwinnen. Een hoogtepunt van de vakantie! Ook onze accomodatie was geweldig: een eigen huisje met veranda en uitzicht op de bergketen waar we gelopen hebben. Gisteravond en vanochtend kwam er nog even een kangoeroe voorbij huppelen en we hebben ook diverse vogels gezien: witte kakatoes (wat kunnen die een herrie maken), rode en groene papegaaiachtigen en kookaburra's. Nu hebben we net uitgecheckt. We maken nog even een kleine wandeling hier en dan gaan we afzakken naar de kust. Hier wordt het vandaag 41°C en aan de kust 'maar' 27°C...

8 opmerkingen:

JK zei

Hoi vakantirgangers,

Zo te lezen hebben jullie het goed naar de zin. Zien heel veel moois en genieten. Vergeet niet om ook "gewoon" te kijken en niet alleen door de lens van de camara!
Hier is alles wit en koud, maar verder oke. Dikke kus papa en mama.

jessy zei

Hallo Patrick en Lisette

Leuk jullie blog kunnen wij ook een beetje meegenieten
Hier in Duitsland is het bar en boos sneeuw en nog eens sneeuw maar ziet er mooi uit vanuit de kamer!!!!!!!!!
Als jullie bij onze familie zijn doe ze dan de hartelijke groeten
Geniet lekker van jullie vakantie
ADIEEEEEE!11111111
Tante Jessy en Ger

Ilona zei

Dat doe je gewoon expres hè, zo koketteren met die temperaturen! Wij hebben onze wereldreis van dit weekend (naar het verre Venlo-Blerick) af moeten zeggen vanwege de sneeuwstormen hier! Wat ontzettend cool dat jullie zoveel beesies hebben gespot. De lol is goed tussen de regels door te zien, ik wens jullie meer van dit soort posts/dagen! Maar wel terugkomen aub...Ik mis jullie wel een beetje.

Sandra zei

Hoi!
Wow, wat gaaf daar zeg!!! Jammer dat je weer hebt moeten uitchecken... Maar ja, weer op naar iets anders moois, toch?!

Enne... wat is Tigra een gezellige... slaapt alleen maar in de vensterbank als je op bezoek gaat! Laat zich niet eens even zien!

Geniet nog maar lekker!!!

Linda zei

Hey!

Goed te horen dat alles goed gaat daar. Ik denk dat Tigra daar wel lekker buiten rond zou willen lopen...hier niet.Ze is behoorlijk rustig, behalve tegen etenstijd of wanneer ze aandacht wilt.
De vensterbank en mijn bed zijn erg populair! (mijn schoot soms ook hoor).
Kortom bij ons alles goed.

Maak er een paar mooie (gelukkig niet 'te warme') dagen van en veel gezelligheid bij de familie!

Groetje Linda en natuurlijk een dikke knuffel van jullie altijd hongerige en slaperige knorrepot Tigra

Dan zei

Hoi!

Leuk dat jullie een kangaroo op bezoek hadden! Heerlijke temperaturen daar, wij kijken ook uit naar de 30°C in Bangkok. De fietsen hebben we gisteren gedemonteerd en ingepakt en voor de rest staat ook alles klaar. De 15de is het dan zover! Gisteren de nieuwjaarsdrink in een tent in de straat gehad. Was berekoud, maar heel gezellig. Er is hier weer een pak sneeuw gevallen.

Geniet er nog van!

Groet
Dan en Monique

Unknown zei

wow wat een temperaturen...gisteravond lekker sneeuw staan scheppen en de auto sneeuwvrij gemaakt. Klinkt allemaal goed wat jullie aan het doen zijn. Geniet er nog lekker van!

Susanne zei

Hoi Lisette en Patrick, zo na ons weekendje weg in het erg koude vakantiepark aan het Banjaard-strand,, ben ik blij weer wat van jullie te lezen. Wij waren echt super dik ingepakt, en hebben ook heerlijk gewandelt, maar 4,5 uur is hier echt een beetje te! Na anderhalf uur was het hele gezelschap toch (ondanks de inspanning) een beetje verkleumd van de oostenwind aan het strand. Leuk om te lezen dat het bij jullie dus mooi weer is (kan me haast niet voorstellen hoe dat is, na al die weken sneeuw!) en dat jullie net als wij heerlijk genieten/genoten hebben van jullie trips. Het ga jullie goed, op naar de 27 graden (ook voor ons!!!) x Susanne