woensdag 10 augustus 2011

Vancouver Island

De westkust van Vancouver Island is koud, althans nu. 15 graden, dat scheelt tien graden met Whistler waar we heerlijk weer hadden. Gisteren en vandaag hebben we een paar prachtige wandelingen gemaakt door regenwoud en langs het strand. Vanmiddag zijn we in een Zodiac gestapt, op zoek naar walvissen. Nou, we waren een 'lucky group'. We zagen Orka's, zeeleeuwen en hebben een tijd gekeken naar een Humpback Whale die mooie sprongen maakte! Echt imposant. Alleen een beetje lastig op de foto te zetten, dus jullie moeten de verhalen van de sprongen maar geloven. Patrick was trouwens blij dat hij een reistabletje had ingenomen, want het ging heftig tekeer met die Zodiac. Weer een mooie ervaring rijker.

2 opmerkingen:

Linda zei

Hej Lisette en Patrick!

Dat klinkt echt geweldig, dat zou ik ook weleens willen zien!

Wat betreft die temperatuur...kun je alvast een beetje acclimatiseren, want ik heb begrepen dat het in Nederland niet veel warmer is. Hier in Zweden trouwens ook niet, hoor.

Geniet van jullie laatste vakantiedagen (wat gaan 3 weken toch snel!)en maak nog maar een paar mooie foto's.

Groetjes Linda

JK zei

Wat een ervaringen hebben jullie weer opgedaan deze vakantie zeg! Geweldig!. Helaas voor jullie zit het er weer bijna op, wat gaan drie weken toch snel eigenlijk. Geniet nog van de laatste dag in Vancouver en voor daarna een heel goede reis.
Groetjes papa en mama.

Ps. Niet Londen ingaan!!!!Vreselijke rellen