vrijdag 5 augustus 2011

Van rustig Wells Gray naar toeristisch Whistler

Twee volle dagen hebben we genoten van de rust in Wells Gray Park. We zaten op een ranch aan de rand van dit park en hebben een aantal mooie wandelingen gemaakt. Eergisteren hadden we 20 km in de benen en zo'n beetje voor het eerst deze vakantie kwamen we bijna niemand tegen.
Gisteren naar de Trophy Mountains: mooie alpenweiden met rode, gele en blauwe bloemen. Vandaag hebben we de hele dag in de auto gezeten. Mooie en wisselende landschappen. Rond 17.00 uur kwamen we in het supertoeristische Whistler aan (o.a. bekend van de Olympische Spelen 2010). Het is hier echt zien en gezien worden, maar voor even ook best leuk. We hebben net een rondje door het autovrije Whistler Villlage gemaakt en gaan zo een pizza eten.

4 opmerkingen:

Ilona zei

Leuk al die contrasten in een reis. Zon en gletchers, rust en chaos. Wedden dat jullie twee dagen toeristisch wel weer genoeg zullen vinden? Beren zijn toch veel leuker dan toeristen ;-)

Veel plezier nog!

Groetjes, Willian, Ilona en Lars (en nog STEEDS niemand anders)

JK zei

Ik denk dat Ilona gelijk heeft:twee dagen toerisme is voor jullie meer dan genoeg. Lekker de natuur in is meer iets voor jullie. Maar allereerst geniet ervan of dat nu beren of toeristen zijn. Toeristen kunnen ook een attractie op zich zijn.
Heel veel groetjes van ons.

Linda zei

Haha, toeristen zijn soms ook net dieren...daar weet ik (helaas) alles van. Zitten jullie daar vlakbij de spoorweg? Ik hoorde dat daar de naam namelijk vandaan komt...'s nachts komen er zeer regelmatig treinen langs die...fluiten (en niet zomaar een beetje).

Ik heb vandaag trouwens ook pizza op, nadat we er 83 hadden geserveerd. Erg lekker!

Nog veel plezier en op naar een rustigere omgeving!

Groetjes Linda

Jurgen zei

Hallo,

Goed te horen dat de trip voorspoedig loopt. Na een korte periode toch al heel wat kilometers weer in de benen. Als dit zo hoor word het tijd om binnenkort mijn vakantie bestemming eens te bepalen.

Veel plezier nog en tot horens.

Jurgen