maandag 1 augustus 2011

Lake Berg Trail

Gisteren hebben we eens stuk van de Berg Lake Trail gelopen. De hele trail was zo'n 24 km, enkele weg, en we zagen veel wandelaars met volle bepakking op weg gaan. Wij zijn bij het 9 km-paaltje omgekeerd, maar hadden er toen ook al een mooie route op zitten. En 18 km vonden we ook wel een mooie afstand. De eerste vier kilometer hebben we in de regen gelopen, maar daarna werd het droog en ging zelfs de zon schijnen. Het is hier trouwens zomer, maar het weer verandert met de dag, of soms zelfs tijdens de dag. Temperaturen varieren tussen de 10 en 25 graden. Nu(9.00 uur) schijnt de zon volop en we hopen natuurlijk dat dat zo blijft! We verlaten vandaag de Rocky Mountains en rijden naar Wells Gray Park.

4 opmerkingen:

Ilona zei

Goed te lezen dat er ook mooi weer te versmaden valt! Klinkt wel hè, we verlaten de rockies...

Veel plezier nog!

William, Lars en Ilona

Linda zei

Hej Lisette en Patrick!

Klinkt allemaal erg mooi! Dat snel wisselende weer ken ik...dat is hier in Zweden ook. Voorspellingen kloppen lang niet altijd en ze stellen ze ook heel snel weer bij. Ja, niets is zo onvoorspelbaar als het weer...

Elanden hebben ze hier ook, maar aangezien het hier al bijna een week echt zomers is (boven de 20 graden) laten ze zich niet zo vaak zien. Ze houden niet van temperaturen boven de 15 graden. Kortom, koud weer heeft ook voordelen!!!

Maak er nog een mooie tijd van en in september zullen we een foto-kijk-dag moeten inlassen.

Groetjes Linda

ronenwendy zei

Zo te lezen hebben jullie het super. Leuk om jullie verhalen te lezen en ideeen op te doen. Geniet er nog lekker van! Groetjes Ron en Wendy

JK zei

Er staat een reactie te plaatsen over vakantieplezier. Zo te lezen is dit een titel die voor jullie echt van toepassing is. Blij te lezen dat jullie het naar je zin hebben. Geniet er nig maar lekker van.
Papa en mama