zaterdag 15 december 2007

Being with the family

Weer een berichtje uit Australië. Ditmaal geschreven door Patrick. Woensdagochtend vlogen we vanuit Hobart (Tasmanië) naar Melbourne, waar we werden opgehaald door Gil (neef van mijn moeder). Hun huis is geweldig (mooie bungalow met grote tuin en buitenzwembad). Diezelfde dag zijn we naar het Healesville Sanctuary geweest: hier kun je alle Australische inheemse dieren bewonderen. Was erg mooi, goed weer, lekker warm, maar ook erg veel vliegen (schijnbaar dit jaar meer vliegen dan normaal: vliegenplaag).
De volgende dag hebben we een stuk van de Great Ocean Road gereden (Gil, Kerry en de 2 jongste kinderen Luke en Sophie), zelfs 2 koala's in een boom langs de weg gezien (in het wild). Vervolgens hebben we de veerboot naar het schiereiland onder Melbourne genomen. Hier hebben we 2 nachten met zijn zessen in hun 'beachhouse' doorgebracht (kennelijk hebben ze hier een andere definitie voor een 'beachhouse', want het was een compleet groot huis (groter dan van ons thuis) met een groot buitenzwembad: heerlijk! Gisteren 2 wandelingen gemaakt en wat rondgereden. Gisteravond uiteten geweest. Vandaag slecht weer: veel regen. Vandaag hebben we een soort rustdag, we zijn teruggereden naar hun huis bij Melbourne. Vanavond gaan we uiteten in een Chinees restaurant dat van een vriend van hun is.
Morgenvroeg gaan we met Gil en Kerry ontbijten in Melbourne en de stad bekijken. 's Avonds komt een groot deel van de familie (de Van der Venne kant) en gaan we barbequen (de tante van mijn moeder zal er dan ook zijn, zij is Nederlands).

Geen opmerkingen: