maandag 31 december 2012

cano negro

Vanochtend konden we de vulkaan zien! Een machtige berg, hoor.
Het schijnt dat het regenseizoen dit jaar een maand was opgeschoven, maar vandaag hebben we echt goed weer gehad. We zijn met een tour meegegaan, per boot. Heel veel vogels gezien, maar ook kaaimannen, apen en een luiaard. Straks gaan we nog even in la fortuna kijken, want daar zou van alles te doen zijn. Fijne jaarwisseling (wij zitten nog 7 uur langer in 2012) en de beste wensen voor 2013!

3 opmerkingen:

Linda zei

Laat de zon maar schijnen in 2013, letterlijk en figuurlijk! Hier is het nu al 2013. Heel veel geluk, liefde, (vakantie)plezier en een goede gezondheid in het nieuwe jaar en voor nu...ga nog maar even lekker genieten.

Oh ja, Tigra heeft de jaarwisseling ook goed doorstaan, ze heeft net zelfs nog heel even bij mij op schoot gelegen!

Groetjes Linda

Ilona zei

Jullie ook de allerbeste wensen voor 2013! Hier begon 2013 met een prachtige zonnetje dat ook vandaag zijn best nog doet. Nog een beetje vuurwerk kunnen zien aan de andere kant van die plas? Hier was weinig van de crisis te merken. Maar je kan er natuurlijk beter van op vakantie gaan ;-)

Ik hoop dat het betere weer daar nu voor de rest van de tijd doorzet, je berichtjes worden ook meteen zonnig! Veel plezier verder.

Grtz, Ilona en de rest

Unknown zei

Vanuit Hattem een goed en gezond 2013 gewenst! Ik zag vandaag in de mail een link naar dit blog, dus ik ben als de wiedeweerga gaan lezen. Heerlijk om zo mee te kunnen lezen! Geniet er nog maar lekker van daar aan de andere kant van de wereld.

Groetjes Heleen