donderdag 3 januari 2008

Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! We hopen dat jullie een leuke jaarwisseling hebben gehad. Wij waren in ieder geval blij dat het 24.00 uur was, konden we naar bed. Dit jaar geen oliebollen voor ons en op de camping hebben we ook niets van het vuurwerk gezien. Oudejaarsdag hebben we goed besteed door drie eilanden van de Whitsundays te bezoeken (groep van in totaal 74 eilanden). Nieuwjaarsdag hebben we een mooie wandeling gemaakt en een nieuwjaarsduik genomen. Was wel afzien: watertemperatuur was zo'n 25 graden Celsius, buitentemperatuur boven de 30 graden (hihi). Gisteren hebben we zes uur in de auto gezeten en ging het 's avonds regenen (ze voorspellen hier heel veel regen), maar vandaag hebben we weer veel zon gezien. We zijn in Rockhampton naar een openluchtmuseum geweest en naar een kleine dierentuin. Morgen vertrekken we naar Fraser Island, waar het nu stormachtig is. Maar volgens het hotel daar kunnen we nog steeds komen (we hebben maar even geinformeerd, omdat ze van de week schijnbaar toeristen van het eiland evacueerden vanwege de storm). Van der Vennes: happy newyear and have fun in your holidays. Everything is going fine. The Whitsundays were beautiful. Tomorrow we'll go to Fraser Island.

4 opmerkingen:

Sandra zei

Nou, wij hadden genoeg oliebollen...
Hopelijk stormt het bij jullie niet zo op dat eiland en hoeven jullie straks niet geevacueerd te worden!

Geniet maar wee verder van de reis

Groetjes het thuisfront

fam.konings zei

Hoi Lisette en Patrick,

Nog een laatste berichtje voor jullie uit Australie vertrekken. Hier is alles oke. Nog een weekje en dan kunnen we jullie ophalen. We verheugen ons er enorm op. Alleen vragen wij ons af of we ons wel kunnen vertonen met onze witte winterteint naast jullie met een bruin gebrand zomerkleurtje. Maar het interesseert me eigenlijk niets hoor!! Wij gaan aftellen. Wij wensen jullie een heel goede en voorspoedige terugreis en veel plezier in Hong Kong.

Liefs pa en ma.

Maron en Andre zei

Hoi Patrick en Lisette,

Allereerst de beste wensen voor jullie! Wat leuk om jullie belevenissen te kunnen volgen!
Wij wensen jullie nog een mooie laatste week en een hele goede terugreis!
Tot gauw in Nederland, de hartelijke groeten van Andre, Maron en de kids!

Maron en Andre zei

Hoi Patrick en Lisette,

Wat leuk om jullie belevenissen te volgen!
Een gelukkig nieuwjaar toegewenst!
Bij ons gaat alles goed, gewoon zijn gangetje, werk gaat gewoon door of course!
We zullen gauw afspreken als jullie weer de voeten op nederlandse bodem hebben gezet! Geniet nog lekker en een goede terugreis gewenst!
De hartelijke groeten van Andre, Maron en de kids!